Dansk Planteværn på karrieremesse

Publiceret: 08.10.2024

1 Team Science Career Horizons

Dansk Planteværn deltog med en stand på Københavns Universitets karrierermesse ”Science Career Horizons”, som blev afholdt på det natur- og biovidenskabelige fakultet. På messen deltog over 1000 studerende fra Københavns Universitet, som var forbi foreningens stand for at tale om løsninger til landbruget, innovation samt branchens muligheder for dem som studerende og nyuddannede både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Foruden sekretariatet var bestyrelsesformand Robert Racz og næstformand Lars Dinesen mødt op for at besvare de mange spørgsmål fra de engagerede og nysgerrige studerende.

Vi oplevede en rigtig stor interesse fra de studerende, som bl.a. var meget engagerede og interesserede i landbrugets grønne omstilling og de mange karriereveje, der findes hos foreningens medlemmer.

Det er første gang, at Københavns Universitet afholder karrieremessen ”Science Career Horizons”, og det store deltagerantal gav god mulighed for at skabe dialog mellem de mange natur- og biovidenskabelige studerende og de mange virksomheder.